• dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow
  • dinnershow

Entree

  • Welkomstcocktail bestaande uit crème de cassis met een scheutje safari, afgeschonken met champagne.
  • Vers gebakken breekbrood met kruidenboter en aioli.
  • Rosé gebakken tartaar van Black Agnus met Italiaanse toast, gegrilde paprika en truffel crème.

Hoofdgerecht

  • Biefstukpuntjes met een ketjapsaus.
  • Varkenshaas medaillons met een krachtige knoflook-peper saus.
  • Kipfilet met een romige kerrie-kokos saus.
  • Mediterranese pasta schotel met gerookte zalm en wit vis gegaard in witte wijn.
  • Gebakken krieltjes met gerookte spekreepjes.
  • Belgische frieten.
  • Gestoomde Witte rijst.
  • Mix van verse groenten.
  • Diverse koude salades en bijlage.

Dessert

  • Panna cotta met een spiegel van huisgemaakte chocolade saus, gesuikerde pecannoten en geroosterde amandelen.

Moderne keuken

Dieetwensen

Dranken

Speciale wensen